Program


5. Körbe-körbe - Károly Keserü festőművész kiállítása

5. Körbe-körbe - Károly Keserü festőművész kiállítása

Legújabb kiállításunk egy varázslatos világba vezeti el a nézőt, mely egyszerre megszerkesztett, mértani és rendszerelvű, ugyanakkor játékos, bolondos, dekoratív – egy igazi vizuális kalandtúra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Legújabb kiállításunk egy varázslatos világba vezeti el a nézőt, mely egyszerre megszerkesztett, mértani és rendszerelvű, ugyanakkor játékos, bolondos, dekoratív – egy igazi vizuális kalandtúra. Cérnarácsozatban szaladgáló pöttyök, apró vonalkákkal megrajzolt szőttesek, apró lyukakkal teleszurkált papírlapok.

Keserű Károly Keserü több mint száz rajzán és festményén a XX. század művészetének nagyjai, a festő szellemi rokonai találkozgatnak, hogy eszmét cseréljenek a művésszel és a nézővel.

A kiállítás címe Körbe-körbe: Debrecenből Debrecenbe, nemcsak a művész egyik kedves motívumára utal, hanem arra a nagy utazásra is, amit eddigi életében megtett, Debrecenből Ausztráliába, majd onnan Londonországba vándorolt feleségével együtt, hogy aztán tíz évvel ezelőtt visszatérjenek Debrecenbe. Képei még ennél is nagyobb köröket tettek meg, bejárták a világ számos országát, galériáját, múzeumát, Ausztráliától Amerikáig, Angliától Japánig.

Keserű Károly Keserü debreceni retrospektív kiállítása a művész első három évtizedet bemutató tárlata.

Kurátor:
Nagy T. Katalin

A Várfok Galéria jóvoltából, valamint a Péter Képkeretezés és Galéria közreműködésével a kiállításra több mint húsz magángyűjteményből is érkeznek alkotások.

A kiállítás támogatója: Bortársaság Debrecen

 

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!