Program


30 Év Jazz / Bolba Éva - Szili Róbert Duó
2

30 Év Jazz / Bolba Éva - Szili Róbert Duó

A 30 éves Magyar Jazz Szövetség mindmáig az egyetlen, a műfajjal foglalkozó, nyitott társadalmi szervezet. Az Opus Jazz Clubbal partnerségben létrejött sorozatban a magyar jazz élvonalában alkotó, kiváló előadóművészek lépnek pódiumra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 11. szerda, 20:00

30 Év Jazz / Bolba Éva - Szili Róbert Duó

KÖZREMŰKÖDIK:
Bolba Éva - ének
Szili Róbert - gitár

A 30 éves Magyar Jazz Szövetség mindmáig az egyetlen, a műfajjal foglalkozó, nyitott társadalmi szervezet. Az Opus Jazz Clubbal partnerségben létrejött sorozatban a magyar jazz élvonalában alkotó, kiváló előadóművészek lépnek pódiumra. A koncertek létrejöttét, az "Előadó-művészeti szervezetek többlettámogatása programban" kiírt pályázati forrásból az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatja.

Bolba Éva énekes és Szili Róbert gitáros 15 évvel ezelőtt álltak először együtt színpadra. A köztük kialakult harmonikus zenei kapcsolódás eredményeképpen született meg a duó. Együttműködésükhöz eddig hat lemez, valamint számtalan fesztivál- és klubkoncert kötődik, nem csak hazánkban, de Európa hat országában, valamint az USA-ban is. A duó gazdag hangzásvilága éppoly törékeny és intim, mint amennyire vad és szenvedélyes. Az érzelmek teljes skáláját felvonultató improvizációkkal és gazdag technikai megoldásokkal érdekes utazást sejtet a hallgatók számára. A koncertre látogatók a két művész életútját ismerhetik meg pályafutásuk legfontosabb jazz dalain keresztül.

FIGYELEM!
A jegyek nem helyre szólnak, az asztalfoglalás érkezési sorrendben történik.
Egy asztalnál egy néző foglalhat helyet. A székek 1,5 méteres távolságban vannak elhelyezve.
Előzetes asztalfoglalást nem áll módunkban felvenni.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja – nálunk gyógyító apáca. Alexander – medikustárs, aki bár óvná barátját, fellépése hatástalan. Siegfried – a láncok és erőszak, a fizikai bántalmazás helyett a kedvességre és türelemre hangsúlyt fektető fiatal orvos, akibe Odette – épp e gesztusait félreértve – menthetetlenül beleszeret.

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!