Program


22/23 KoméDiák Színpad: A Mumus

22/23 KoméDiák Színpad: A Mumus

A Zenthe Ferenc Színház utánpótlás csoportja a KoméDiák Színpad bemutatja: A Mumus

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 18. csütörtök, 15:00

A Mumus egy bájos mesejáték, amely minden korosztály számára szórakoztató perceket ígér. A történet egy borús, csütörtök este kezdődik, mikor az emberek közt rekedt mumuskirály, a három testvér, Lina, Dani és Marci szobájába keres menedéket a vihar elől. Másnap a szülők természetesen semmit sem hisznek az egészből, így a gyerekeknek egyedül kell kieszelniük egy haditervet a szőrös rémség hatástalanítására. Míg a két fiú a padláson bujkáló királyt ejti foglyul, Lina csodával határos módon átjut Mumusországba, ahol egy egész nemzet gondja szakad a nyakába: kiderül, hogy a mumusok kedvesek, az igazi gonosz a feneketlen bendőjű Zsák, aki ABC-sorrendben falja fel az országot. Már éppen az „L” betűnél jár, ami vészesen közel van az „M”-hez, ezzel együtt a mumusok és Mumusország végéhez. Mit tudnak a szörnyűség megakadályozása érdekében tenni Lina mumusbarátai: Hébehó, Böhöm és Celofán? Mi lesz, ha a fiúk miatt Szvetozár király nem tud a népe megmentésére sietni? Egy hét éves kislány mégis mit tudna egy rémséges zsákkal kezdeni? Elég két nap arra, hogy ne vesszen Mumusország az örök pusztulásba? Többek között ezekre a kérdésekre kaphatnak a nézők választ kétfelvonásos darabunkban.

Zenés mesejáték.

Szereplők:

Anya: Berki Dzsenifer

Apa: Ivony Bálint

Lina: Tóth Anna Zsófia

Dani: Oláh Dániel

Marci: Bódi Dániel

Hébehó: Hajdú-Bene Marcell

Böhöm: Koch Rebeka

Celofán: Nagy Evelin

Szvetozár: Balázs Attila

Zsák: Csontos Judit 

Mumusok: Erdei Barnabás, Gyurcsik Jázmin, Ispán Lili, Johann Boglárka, Kiss Dániel, Kiss Szabina, Kónya Alexandra, Nagy Diána, Nagy Gréta, Nagy Fruzsina, Percze Csenge, Szabó Franciska, Tóth Patrícia

Dalszövegek: Bornai Tibor

Zene: Varga László Leon

Jelmez:  Szakmár Zsuzsanna 

Táncok: Juhász Amarilla, Kéri Szabolcs

Rendező: Farkasné Ponyi Beatrix

Ajánlatunk


Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Moliére A fösvényben egy olyan apáról - Harpagonról - rajzol kíméletlen karikatúrát, aki a pénz imádatában nem ismer se embert, se Istent, józan eszét is elvesztve mindent ennek rendel alá.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!