Program


21/22 Pokémon go (Felolvasószínház)

21/22 Pokémon go (Felolvasószínház)

Egy ízig-vérig mai történet a családi életet társas magányáról, ami egyetlen közös vonásként összeköti a különböző nemzedékeket.
Felolvasószínházi előadás.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 22. kedd, 17:00

Tóth Krisztina darabja - amely ízig-vérig mai történet - a családi életet társas magányként jeleníti meg, ez az egyetlen közös vonás a megjelenített különböző nemzedékekben.
A színdarab főszereplője egy középkorú házaspár, akik egy vidéki kisváros panellakásának nyolcadik emeletén várják, hogy megtörténjen a csoda és egyszer elkerüljenek onnan. A változáshoz a reményt a szülői ház értékesítése adhatná, de a nagymama nem készül lezárni az életét, nincs tekintettel senkire, ő a kőkemény múltban él. A házaspár elvágyódik abból az életből, amelyben már nincsenek távlatok, mert minden elhasználódott, ami valaha összekötötte őket. A fiatalok nemzedéke: a fiuk eltávolodik családjától és barátnője (aki hasonlóan a főszereplőhöz Ferihez) mintegy pótcselekvésként a címadó telefonos játékba menekül. Így mindenki magára marad a rátörő bajokkal, problémákkal. Ráadásul a látszólag segítőkész szomszéd is inkább elmélyíti a szereplők magánéleti válságát, mintsem valódi megoldásokat kínálhatna számukra.
A darabban eredeti módon kiegészíti egymást a tragikus hangvétel és a groteszk humor.
„Mulatságos a darab, ugyanakkor mélyen megüli a szívet”- vallja a szerző.

szereplők:
Baksa Imre
Erdélyi Gábor
Hege Veronika
Kökényessy Ági
Móczár Bence
Vándor Éva


rendező, dramaturg | Sándor Zoltán
narrátor | P. Kerner Edit

 

Ajánlatunk


A Fővárosi Nagycirkusz nyáron két különböző műsorral várja a látogatókat: hétköznap egy különleges vízi cirkuszi show-val, péntekenként és szombatonként pedig egy felnőtteknek szóló műsorral.

A neves muzsikus születésének hetvenedik évfordulóján, 2022-ben a huszadik század klasszikus magyar szerzőinek alkotásai mellett természetesen napjaink magyar zenéje is képviselteti magát.

Ajánló


A világ legnagyobb cigányzenekara 35 éves jubileumi koncertjével a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon emléket állít a 25 éve elhunyt Berki Lászlónak,…

Az Omega és a nagyívű szerelmi történetek rajongói örömére augusztus 6-án a Gyöngyhajú Lány Balladája című, látványos ExperiDance musical érkezik,…

A 90 perces élőkoncert alatt együtt visszarepülhetünk a 80-as évekbe és megannyi elfeledett emléket idézhetünk fel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!