művész


Kulcsár Attila

Kulcsár Attila

Kulcsár Attila 1972-ben született Szolnokon. Gyerekkora óta közel áll hozzá a zene, szülei támogatásával zeneiskolába is járt, több hangszeren tanult. Elmondása szerint „a színpad szebbé tesz”, ezt az érzést már fiatalon több amatőr együttesben átélte, mint dobos, de már akkoriban dalszerző- és komponistaként is. Középiskolai tanulmányai és katonai szolgálata után Budapestre költözött, hogy maga által alapított zenekarokkal és session zenészként érvényesüljön.

1997-ben került kapcsolatba a színházzal a Szolnoki Szigligeti Színházban, kipróbálta a színész mesterséget is, de szabadságvágya inkább a „zenészet” világába csábította, ahol mind előadóként, mind dalszerzőként tevékenykedett. Később producerként és hangmérnökként is dolgozott neves korszakos zenészekkel. Néhány éve a hangmérnöki szakmában magyar és külföldi kurzusokat is elvégzett. Nevéhez fűződik például a Magyar Paralimpiai csapat hivatalos olimpiai dala is.

Munkáival több arany- és platinalemez büszke tulajdonosa. A teljesség igénye nélkül, dolgozott: Majka, Curtis, Kicsi Tyson, Dopeman, Király Viktor, Torres Dani, Szabó Leslie, Kaly Jag, Khamoro, Budapest Band, RomSong, Zeyus, Dynamic, stb., vagy akár filmes munkái, mint példaként a ’Rap Revü Rómeó’.

Jelenleg is szabadúszó zenészként és színház imádóként dolgozik hazai és külföldi produkciókban.

ADYnemADYde - Kortárs dokumentumszínház

ADYnemADYde - Kortárs dokumentumszínház

Zichy Szín-Műhely Kh.Np. Kft.
  • Zene
ADYnemADYde - Kortárs dokumentumszínház

ADYnemADYde - Kortárs dokumentumszínház

Zichy Szín-Műhely Kh.Np. Kft.
  • Zene

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!