Budapest

1360 Színház894 Koncert, zene363 Múzeum, kiállítás209 Élményprogram

Budapest

1329 program


Mary Poppins Jegyvásárlás
13 Esemény

Mary Poppins

Madách Színház

musical

Az előadást angol felirattal játsszuk.

Meg se kínáltak-Bödőcs Tibor könyve alapján Jegyvásárlás
13 Esemény

Kocsmaária sok nevetéssel és sírással.

Take 6: Prelude To Rhapsody - Jazzlegendák – a Lexus támogatásával Jegyvásárlás
13 Esemény

Minden életrajzukban olvasható, hogy Quincy Jones szerint ők „a planéta legmenőbb énekes csókái” (azaz „the baddest vocal cats on the planet”). Ezt a véleményt valószínűleg osztotta Ray Charles, Ella Fitzgerald vagy Whitney Houston is, akiket a Take 6 partnereinek mondhatott.

A szomjas troll Jegyvásárlás
13 Esemény

A szomjas troll

Budapest Bábszínház

Traviata Jegyvásárlás
13 Esemény

Traviata

Magyar Állami Operaház

Giuseppe Verdi
TRAVIATA
Opera két részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Hamupipőke Jegyvásárlás
13 Esemény

Hamupipőke

Budapest Bábszínház

6+
Bemutató: 2024.05.11.

Pénteki Orgonakoncertek / Friday Organ Concerts Jegyvásárlás
13 Esemény

A Szent István Bazilika műemlék Angster-orgonája kizárólag a pénteki esti orgonakoncerteken szólal meg. A változatos program gazdag zenei éléményeket kínál, a hangversenyek előadói Liszt-díjas, Érdemes Művész és Junior Príma-díjas orgonaművészek, illetve elismert operaénekesek és hangszeres művészek, akiknek a közreműködése garantálja az előadások magas színvonalát.

Jekyll és Hyde Jegyvásárlás
13 Esemény

Jekyll és Hyde

Budapesti Operettszínház

Egy mindenre elszánt orvos meghódítja a színpadot!
A misztikus thriller világsikerű Broadway-musical változata

ANDREA BOCELLI Jegyvásárlás
13 Esemény

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Tiken Jah Fakoly – Acoustic Jegyvásárlás
13 Esemény

Az elefántcsontparti Tiken Jah Fakoly Afrika egyik zenei ikonja, az ottani reggae egyik legnagyobb sztárja.

Cziffra Fesztivál - Martha Argerich és Mischa Maisky koncertje a Cziffra Fesztiválon Jegyvásárlás
13 Esemény

Martha Argerich és Mischa Maisky a klasszikus zenei színtér legfényesebb csillagai, akikre még sok utánuk következő generáció fog emlékezni. Rajongóik egyetlen hangról, egyetlen futamról is megismerik játékukat. A két világhírű virtuóz legendás művészkapcsolata immár félévszázados – markáns látásmódjuk, romantikus gondolkodásmódjuk közös zenélésük sosem apadó kútja.

IL VOLO 2024 Jegyvásárlás
13 Esemény

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

FRIDA, az élet múzsája Jegyvásárlás
13 Esemény

FRIDA, az élet múzsája

Városmajori Szabadtéri Színpad

Frida kultusza sokrétű, így sokféleképpen kapcsolódnak és vonzódnak hozzá az emberek: ideál, ikon, akinek életigenlése páratlan volt, pedig élete tragédiák és viharos szerelmek sokaságával volt tele. Sokaknak múzsa, hiszen különleges és egyedi karaktere mai napig sokakat ösztönöz, akár női egyenjogúságról, művészetről, bátorságról, akár előremutató eszmékről vagy bámulatos életerőről beszélünk.

CIRKUSZOK ÉJSZAKÁJA 2024 Jegyvásárlás
13 Esemény

CIRKUSZOK ÉJSZAKÁJA 2024

Fővárosi Nagycirkusz

Wagner: A nürnbergi mesterdalnokok / BUDAPESTI WAGNER-NAPOK Jegyvásárlás
13 Esemény

Wagner érett remeke, melyet már a Trisztán után, de még a Ring befejezése előtt írt, hivatalosan vígopera, és nem is marad adósunk a szórakoztatással, de jóval összetettebb: szó esik benne fiatalságról és öregségről, szerelemről és barátságról, művészetről és mesterségről, újításról és maradiságról.

JONATHAN TETELMAN The Great Puccini operagála Jegyvásárlás
13 Esemény

JONATHAN TETELMAN The Great Puccini operagála

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A szenvedélyes hangú, expresszív és szuggesztív hangú tenor, a Royal Opera House, Teatro Regio di Torino és a Gran Teatre del Liceu után, először ad egész estés, önálló koncertet Magyarországon.

Liliomfi Jegyvásárlás
13 Esemény

Liliomfi

Vígszínház

Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és a teátristák fantáziája.

A sztyeppe hangjai - KAZAH NEMZETI KÓRUS Jegyvásárlás
13 Esemény

A Bakhytzhan Baikadamovról elnevezett, többszörösen díjazott Kazah Nemzeti Kórus 1935-től a Filharmónia részeként működött kisebb vegyeskarként Dmitrij Matsutsin zeneszerző vezetésével, és már 1936-ban sikerrel szerepelt a Moszkvában rendezett kazah művészeti ünnepen. 1939 februárjában a Filharmónia kórusából vált Állami Kórussá, azóta pedig nagy sikerrel koncertezik Kazahsztánban és más országokban. Az énekegyüttest olyan karnagyok vezényelték, mint Borisz Lebegyev, Latif Hamidi, Borisz Orlov, Bakhytzhan Baikadamov és Galina Vinogradova, 1959-től 1991-ig a Szovjetunió Népművésze állami díjjal kitüntetett Anatolij Vasziljevics Molodov állt élükön, jelenleg pedig Kazahsztán kitüntetett művésze, Beimbet Demeuov a vezetőjük. Repertoárjukon szerepelnek népdalfeldolgozások, szvitek, megzenésített költemények, kantáták, oratóriumok orosz és külföldi klasszikus, valamint modern zeneszerzőktől.

Világsztárok a Magyar Holokauszt Emlékére a Zsinagógában Jegyvásárlás
13 Esemény

Világsztárok a Magyar Holokauszt Emlékére a Zsinagógában
20:00 Dohány utcai Zsinagóga

Dee Dee Bridgewater Quartet: We Exist! - Jazzlegendák – a Lexus támogatásával Jegyvásárlás
13 Esemény

Dee Dee Bridgewater hatodik évtizede van a pályán, és bár elmondása szerint sok munkát fordított rá, hogy megtalálja önmagát, immár kétség sem fér hozzá, hogy a jazzvilág intézményként tekint rá.

Raquel Kurpershoek – Victor Franco (NL/ES) Jegyvásárlás
13 Esemény

Raquel Kurpershoek családjából hozza magával a flamenco és a kulturális sokféleség szeretetét: andalúz származású édesanyja Amszterdamban vezet flamenco tánciskolát, művészettörténész édesapja pedig beutazta a világot, és mindenhonnan lemezekkel tért haza.

VIP BÜFÉ VOUCHER Jegyvásárlás
13 Esemény

VIP BÜFÉ VOUCHER

Margitszigeti Színház

Total Dance Aréna 10. jubileum Jegyvásárlás
13 Esemény

Tíz év és megannyi teltházas Hungexpo, Kincsem Park, Budapest Park-os fesztivál után idén soha eddig nem látott show-val ünnepeljük a jubileumi, 10. Total Dance Festival-t az új otthonunkban a Budapest Arénában!

Csárdáskirálynő Jegyvásárlás
13 Esemény

Csárdáskirálynő

Budapesti Operettszínház

A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

Istenek és hősök – a legnépszerűbb Wagner-dallamok / BUDAPESTI WAGNER-NAPOK Jegyvásárlás
13 Esemény

Izgalmas arra gondolni, hogy noha Richard Wagner életművének túlnyomó részét operái és zenedrámái alkotják, s ezekben a szerepek alakítói, az énekesek nyújtanak kivételes teljesítményt a világ nagy színpadain, e művek önállóan is megszólaltatható, legnépszerűbb részletei mégis a zenekari számok.

ÉBREDÉS Kökény Attila & Rakonczai Viktor koncert Jegyvásárlás
13 Esemény

Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben volt a Református Nagytemplomban.

Flódni Jegyvásárlás
13 Esemény

Flódni

Városmajori Szabadtéri Színpad

„Improvizációs gasztroszínház – sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal. Mindezt kultúrtörténeti szempontból több rétegben egymásra pakoljuk, aztán feltekerjük a hőfokot. Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl Judit, az előadás megálmodója, amikor arról kérdezik, milyen ez az előadás.

PETER BENCE Jegyvásárlás
13 Esemény

PETER BENCE

MVM Dome

A tavaly hatalmas sikert aratott, teltházas aréna koncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el a közönséget rendkívüli tehetségével. Bence legújabb, Pianoshphere című albuma egyben a névadója az idei turnénak, amelyet Ausztrália és Nyugat-Európa után a prágai O2 Arénában majd a dubai Coca Cola Arénában élvezhet a közönség. A turné utolsó állomása pedig a budapesti MVM Dome, 2024. december 7-én.

Túl a Maszat-hegyen Jegyvásárlás
13 Esemény

Túl a Maszat-hegyen

Budapesti Operettszínház

Fergeteges családi musical a Budapesti Operettszínházban Varró Dániel és Teslár Ákos sziporkázóan szellemes szövegével és Presser Gábor varázslatos zenéjével: a Túl a Maszat-hegyen magával ragadja a kicsiket és a nagyokat egyaránt!

A hattyúk tava Jegyvásárlás
13 Esemény

A hattyúk tava

Magyar Állami Operaház

Rudi van Dantzig – Toer van Schayk / Pjotr Iljics Csajkovszkij
A HATTYÚK TAVA
Klasszikus balett három felvonásban

Mindenki legyen kufli! Jegyvásárlás
13 Esemény

Mindenki legyen kufli!

Budapest Bábszínház

BDZ NAP – Az Ezeregyéjszaka zenéi Jegyvásárlás
13 Esemény

Zenés koncert mesével

A koncertet 5 éven felülieknek ajánljuk.

BRÓDY JÁNOS koncert dalról dalra Jegyvásárlás
13 Esemény

A Kossuth- és Liszt-díjas dalszerző előadóművész a legnagyobb örömünkre 60 év óta aktív szereplője a magyar dalkultúrának, és gondosan eltervezett zenetörténelmi tárlatvezetésre készül egy kétrészes nagykoncerten az Erkel Színházban, 2024. október 23-án.

K. Del Aguila - G. Noriega - J. Someillan: Madagaszkár Jegyvásárlás
13 Esemény

Zenés Kalandtúra
– musical két részben-

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!