Program


ZORÁN koncert

ZORÁN koncert

Zorán koncert a Tokaj Fesztiválkatlanban

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 2. szombat, 20:00

A legendás énekes, Sztevanovity Zorán koncertje zárja szeptember 2-án a Tokaj Fesztiválkatlan nagyszínpadi programját.

Zorán a magyar zenei élet egyik legnagyobb, a mai napig aktív, folyamatosan koncertező legendája. Rengeteg közkedvelt, hangulatos, fülbemászó dal fűződik hozzá előadóként, és zeneszerzőként egyaránt. Hiszen ki ne ismerné az Apám hitte című nosztalgikus balladát, melyet testvérével, Dusánnal írtak édesapjuk emlékére, vagy akad-e – korosztálytól függetlenül  – olyan magyar zenekedvelő, aki ne dúdolta volna még a melankolikus A szerelemnek múlnia kell jól ismert dallamát egy-egy csalódás után. A lista, Zorán emlékezetes, már-már örökzöld alkotásainak sora túl hosszú ahhoz, hogy felsoroljuk, vagy akár azt a rengeteg hangulatot megidézzük, amikről ezek a boldog-szomorú szerzemények szólnak.

Az idei nyárutón, 2017-es turnéja egyik állomásaként, szeptember 2-án este a Tokaj Fesztiválkatlanban romantikus-emlékezős dalaihoz tökéletesen illő helyszínen, a csillagos ég alatt ad koncertet. A körülbelül két órás szabadtéri előadás alatt lehetőségünk lesz elgondolkodni az élet dolgain, időt utazni, együtt sírni-nevetni, hiszen a legújabb daloktól kezdve a ritkán játszott szerzeményeken keresztül, a kihagyhatatlan klasszikus Zorán slágerekig megszólal majd jó pár, a Liszt- és Kossuth-díjas énekes-zeneszerző nem mindennapi, zeneileg és témáját tekintve is izgalmas repertoárjából.

A Zorán koncert a Tokaj Fesztiválkatlan Főszínpadán kerül megrendezésre.

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!