Program


ZeneHajó Hajós Andrással és a Modern Art Orchestrával

ZeneHajó Hajós Andrással és a Modern Art Orchestrával

A zene szabadság, a zene önkifejezés, a zene kreativitás, a zene boldogság. Ez az elmélet, aminek a gyakorlata maga a ZeneHajó.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 28. vasárnap, 11:00

Hajós András kapitány és Fekete-Kovács Kornél első tiszt, valamint a teljes legénység egy olyan rendhagyó „zeneórával” várnak, ahol tananyag az együtt kiabálás, sőt, hangsúlyos pedagógiai cél, hogy a kezdetben legegyenesebb háttal ülő nevesse magát a legkönnyesebbre. Miközben a fülünket eddzük, megismerkedünk a húsz tagú big band hangszereivel, amik közül minden alkalommal egy kiválasztottal közelebbi barátságot is kötünk. Sőt, mi több, közösen, a helyszínen írunk is egy dalt róla! A nagy móka közben pedig észrevétlenül rengeteget tanulunk a zenéről és saját magunkról. Váljatok ti magatok is erre az órára dalszerzővé, zeneszerzővé vagy előadóvá! Írjuk együtt az új ZeneHajó dalokat!

Közreműködik:

Modern Art Orchestra
Vezényel: Fekete-Kovács Kornél
Műsorvezető: Hajós András

 

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!