Program


Zara McFarlane / JAZZTAVASZ 2017

Zara McFarlane / JAZZTAVASZ 2017

Rendkívül kifejező előadásmódjával, alkalmanként provokatív szövegeivel, képzett hangjával az Egyesült Királyság vezető jazzénekesnőjévé nőtte ki magát Zara McFarlane, aki idén ősszel harmadik lemezét készül kiadni.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 5. péntek, 20:00

A második (If You Knew Her) egyebek közt MOBO-díjat nyert, de már az első (Until Tomorrow) is várományosa volt az elismerésnek. Zara kristálytiszta hangját a korai Nina Simone-éhoz és Roberta Flackéhez is hasonlították, de immár belőle nyernek inspirációt neves DJ-k. Koncertjein saját szerzeményeivel és klasszikus jazzdarabokkal egyaránt különleges, olykor súlyos atmoszférát teremt.

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!