Program


Willy Russell: Shirley Valentine
3

Willy Russell: Shirley Valentine

Lírai komédia két részben

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 3. szerda, 19:00

Willy Russell: Shirley Valentine

Sült krumpli, tükörtojás! Ez lesz ma vacsorára! Mrs. Bradshaw, született Shirley Valentine évtizedek óta már csak a konyhai falnak beszél. Mert ha a férjéhez szólna, olyan, mintha a falnak beszélne. Ezért inkább az igazi falat választja. Ám egy napon új lehetőség kínálkozik. A lírai komédia az 1988-as londoni ősbemutató óta bejárta a világot. Színdarabban és filmben egyaránt.

Az előadás Willy Russel engedélyével, a Casarotto Ramsay and associates Ltd. és a Hofra kft engedélyével jött létre.

Tájékoztatjuk a Kortárs-bérlet tulajdonosait, hogy a bérletezéskor meghirdetett Finito című előadásunkat október óta a folyamatos tárgyalások ellenére sem sikerült a produkció tulajdonosának, a Pinceszínháznak egyeztetnie. A bérletsor utolsó előadása Willy Russell: Shirley Valentine című lírai komédiája lesz Vándor Évával a címszerepben.

 

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!