Program


White Angel Classic 09.29 Péntek

White Angel Classic 09.29 Péntek

" I WANNA BE YOUR WHITE ANGEL "

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 29. péntek, 23:00

A White Angel, sokezer egykori vendégének kívánságát teljesítve, újra kitárja hófehér szárnyait és szerelemmel magához ölel minket!

#Throwback video: http://on.fb.me/1g0cTOK

Magyarország valamikoi legszebb, legtrendibb klubjának varázsa elvenedik meg újra ezen az egyedülálló éjszakán, ahol a régmúlt legendás lemezlovasai veszik kezükbe a zenei irányítást.
Dj.Németi és Magonyi l nyitja meg a hangulat templomát a White egykori#NyitóHimnuszával, majd a gyertyák árnyékában, a 2008-2012 közötti időszak legjobb zenéire táncolunk hajnalig Bárány Attila és goldhand közreműködésével!

►Helyszín: A Club Manhattan, a debreceni WHITE ANGEL eredeti helyszíne!

► A múltidézés legjelesebb képviselői:◀
★ Bárány Attila
★ Dj.Németi
★ goldhand
★ Magonyi l

►Belépő:
ELŐVÉTELBEN:
✔ Sima: 1.990 Ft.-
✔ VIP: 3.490 Ft.-

HELYSZÍNEN:
✔ Sima: 3000 Ft.-
✔ VIP: 5000 Ft.-

►Infoline/asztalfoglalás: +36 70 300 15 01

A Fehér Angyal vár Téged!

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!