Program


Vokális bérlet II. - Bali János és az A:N:S Chorus

Vokális bérlet II. - Bali János és az A:N:S Chorus

Ecco la primavera

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 14. vasárnap, 19:30

Műsor:

Jacopo da Bologna (c.1340–1386), Francesco Landini (c.1325–1397) és Johannes Ciconia (c.1371–1412) művei

Közreműködik:

A:N:S chorus
Wágner Adrienn, Bárány Péter, Kéringer László;
km. Koltai Katalin – gitár, Varga Ferenc – brácsa, Bali János – furulya, Szilágyi Gyula – orgona

Vezényel: Bali János

„ […] a virágzó tavaszban, a loggiás udvar közelében, a kert mélyén, ciprusok, fenyők, narancs-, gránátalma- és olajfák közepette […] gyakran hangverseny folyik: egy vak zenész ül a kör közepén, s kis orgonáján kíséri énekét. Giovanni da Prato […] elbeszéli, hogyan hallgatja e vak orgonás, Francesco Landini zenéjét a firenzei társaság […]. A muzsikus éneke még a csiripelő-csattogó madarakat is elbűvöli […] ” – Szabolcsi Bence: A zene története.

Ajánlatunk


A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!