Program


Vocalise

Vocalise

NŐI SZESZÉLY – ÁRISAEST
Vocalise

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 3. szombat, 18:00

Szenvedélyesek és titokzatosak, gyöngék és törékenyek, naivak és bátrak. Ízig-vérig nők. Találkozzunk együtt az operairodalom híres nő alakjaival!

S hogyan látták a női lelket különböző korok zeneszerzői? Megtudhatják, ha velünk tartanak! A női szeszély receptjét a VOCALISE hozza el Önöknek! Az est során Purcell, Cimarosa, Mozart, Weber, Rossini, Donizetti, Erkel, Verdi és Puccini csodálatos, fülbemászó áriái, duettjei és tercettjei csendülnek fel, Sánta Jolán operaénekes pártfogásával.

Vocalise: Baghi Viktória, Gaál Mónika, Kiss Viktória - ének
Vendégművész: Sabján Anikó - cselló (az Operaház zenekari művésze)
Zongorán közreműködik: Burián Zsófi

Az est háziasszonya: Tóth Zsuzsi színművész

Ajánlatunk


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!