Program


VideóSOKK: Gery és Dani Channel

VideóSOKK: Gery és Dani Channel

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 25. péntek, 16:00

A VideóSOKK már hatodszorra hozza el neked legkedveltebb videósaidat. Most augusztus 25.-én a megszokott helyszínen a Lurdy Moziban Budapesten nem mással találkozhatsz, mint Dani Channellel és Geryvel. 

Gery elképesztő sebeséggel hódította meg a hazai YouTube világát, hiszen csatornáját mindössze egy éve üzemelteti, de már majd 150 000 feliratozóval rendelkezik. Dani pedig fiatal kora ellenére elképesztően minőségi és érdekes videókat gyárt, már több csatornával is rendelkezik. Mindkettőjük csatornáján találhatsz gaming, Minecraft, vlog és kihívás videókat is. Szívesen találkoznál velük te is? Augusztus 25.-én a VideóSOKKon megteheted.

Ha normál jegyet szeretnél vásárolni a rendezvényre a programod 16:00-kor kezdődik. A normál jeggyel rendelkező résztvevők eddig még soha nem látott exkluzív videókat láthatnak a videósoktól, részt vehetnek velük közösen egy nagyon izgalmas játékban és kihívásban, kérdezhetnek és beszélgethetnek velük, majd közös képet is készíthetnek a YouTuberekkel.  A normál jegyesek regisztrációja fél órával a kezdési időpont előtt fog megkezdődni 15:30-kor.

A helyszínen jegyet nem tudsz vásárolni, kizárólag online a jegy.hu-n vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen. A jegyek limitált számban kaphatók.

A program változtatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!