Program


Tücsök Szabi:Ciripmóka

Tücsök Szabi:Ciripmóka

Vidám, interaktív mókázás elsősorban az óvodás és kisiskolás korosztálynak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 22. péntek, 19:00

Az előadó Cseke Szabolcs „Tücsökszabi” zenepedagógus, népzenész, évek óta heti rendszerességű óvodai zenés fejlesztő órák (Tücsökszabi Zeneovi), baba-mama klubok (Tücsökszabi Babamóka), felnőttkoncertek (Tücsökmantra), valamint egyéni és csoportos zeneterápiás foglalkozások szereplője.
Amit előad: vidám, hagyományőrző, interaktív, a magyar népdalkincsre épülő dalolás, játék, tánc, hegedűvel, gitárral, furulyákkal, dobokkal, dorombbal, hangtálakkal, meglepetésekkel, saját dalokkal. A csendtől a hangorkánig, a figyelemtől a féktelenségig, az improvizáció szabadságával, a közös zenélés örömével, felszabadító erejével, elsősorban az óvodás és kisiskolás korosztálynak.

Ajánlatunk


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!