Program


Tóth Viktor Arura Trió

Tóth Viktor Arura Trió

Tóth Viktor Arura Trió

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 8. péntek, 21:00

„A magyar jazz egyik legizgalmasabb reménységeként egészen fiatalon felfedezett szaxofonos, Tóth Viktor igen hamar kialakította saját stílusát, melyre komoly hatással volt Ornette Coleman játéka. Orbán György nagybőgőssel, Szakcsi Lakatos Béla több zenekarának alappillérével és a híres cimbalmossal, Lukács Miklóssal olyan dobos nélküli, nyitott, lírai formációt kínál, melyben játékának melegsége Lee Konitzot idézi.

Lukács szerepe lehetne akár a zongoristáé is, de hangszerének speciális hangszíne a triónak egyfajta fedett atmoszférát ad, s az a képessége, hogy ritmikus dallamot játsszon, felszabadítja a bőgőst, akinek így zseniális monológokra is lehetősége nyílik. Vélhetnénk, hogy a cimbalom csupán magyaros patinát ad egy meglehetősen hagyományos jazzhez; a mindig plasztikus játékú Lukács azonban szerencsére elkerüli, hogy bármilyen world music kísértésnek tegye ki Tóth Viktor hangszíneinek széles spektrumát.”

Franpi Barriaux - CitzenJazz

Közreműködik:

Tóth Viktor - szaxofon 
Lukács Miklós - cimbalom 
Orbán György - nagybőgő

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!