Program


Tótágas történetek

Tótágas történetek

Dvorák & Patka Színház előadása óvodásoknak és kisiskolásoknak.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 26. szombat, 15:30

Játsszák: Dvorák Gábor, Patka Heléna
Író-rendező: Dvorák Gábor

Az előadás külön célja – melyet a cím is sugall –, hogy erősítse azt az általunk képviselt szemléletmódot, mely szerint az életben akkor tudunk megfelelően jó döntéseket hozni, ha képesek vagyunk egy-egy dolgot, életszituációt több szempontból értelmezni, értékelni, átélni, érzékelni, más-más szemszögből is figyelembe venni. Az előadás szándéka, hogy erősítse a beleérző készséget. Tanítson azon keresztül, hogy ugyanaz az ember cselekedete, vélekedése egy más nézőpontból mennyire más-más megítélésű lehet – a világ nem fekete-fehér.

Ajánlatunk


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!