Program


Tokody 40 – Bel canto

Tokody 40 – Bel canto

Válogatás Rossini, Bellini és Donizetti műveiből  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 30. hétfő, 19:30

Tokody Ilona operaénekes pályafutása kezdetének 40. évfordulóját ünnepli 2017-ben. Az ünnepi márciusi operaházi gálaest után most a Pesti Vigadó Díszterme ad otthon estjének, ez alkalommal a bel canto műfaj gyöngyszemeinek, a művésznő szerkesztésében és előadásában; Rossini, Bellini és Donizetti csodás dallamaiból válogatva. Tokody Ilona lírai szopránját Muskát András tenorja egészíti ki, zongorán kísér Janos Acs, az est házigazdája Marton Árpád.

Ajánlatunk


Koncertszerű operaelőadás három felvonásban, két szünettel, olasz nyelven

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa, Philip Catherine, eminens szaxofonosa, Bert Joris és legkarakteresebb énekese, David Linx egyesíti erőit, hogy egy, az Európai Hidak számára összeállított programmal nyűgözze le a közönséget.

Ajánló


A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus,…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!