Program


TIME TAKES THE TIME TIME TAKES

TIME TAKES THE TIME TIME TAKES

Izgalmas utazás időben és térben. A spanyol-libanoni alkotópárost a magyar közönség a Duda Éva társulat táncosaival készített Mesh című előadásból már jól ismerheti. A táncosok közötti párbeszéd ebben a koreográfiában is repetitív mozdulatokra és ingamozgásra épül fel.
A lengő mozdulatok különféle találkozásokká állnak össze, melyek egy képzeletbeli perpetuum mobile irányába fejlődnek.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 15. szombat, 20:00

Az előadás a mozgás alkotta ritmus és zeneiség csodálatából született meg.  Olyan rejtett és állandó ritmus fedezhető fel az előadásban, amely az idő múlását jelzi. Az alkotópár az inga mozgásához hasonló, egyszerű, de fizikailag nagyon erős, dinamikus mozdulatokra építve, komplex szerkezetek sorozatát teremti meg  és rombolja le a három táncos bevonásával.  Érezhető az idő tapasztalásának észlelése, az örök jelenidejűség, amely az anyagban és a formában gyökerezik.
 
A spanyol Maria Campos és a libanoni Guy Nader a tánc nemzetközi élvonalába sorolható alkotók,  munkáikat a letisztult, intellektuális és egyben elegáns megfogalmazás mód jellemzi. Guy a színházi világon keresztül érkezett a tánc világába, színészként, rendezőként kezdett dolgozni, majd 2006-tól társalkotója Maria Campos táncos, koreográfusnak.

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!