Program


Tavasz az Egyetemi Botanikus Kertben

Tavasz az Egyetemi Botanikus Kertben

Az 1959-ben alapított kert Magyarország első agrobotanikus kertje, melyben több, mint 1400 hazai és idegenhonos, távoli földrészekről származó növény él. 15 különféle gyűjteménye közül a mérsékeltövi bambuszok, színpompás Magnoliák- és vadrózsák az ország legfajgazdagabb kollekciói közé tartoznak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 5. péntek, 15:00

Az üvegházban különféle húsevő növényekkel, broméliákkal, kaktuszokkal és más érdekességekkel találkozhat a látogató. Az „Élő-kövület” gyűjteményben a dinoszauruszok kortársai tekinthetők meg. A termesztett növények körében mind ismertebb mind kevésbé ismert haszonnövények is bemutatásra kerülnek. Az erdei tanösvény egy hazánkban egyedülálló erdőtársulásba kalauzol, a vizes élőhelyek számos úszó és vízparti növénnyel ismertetnek meg.

Bár a kert minden évszakban számos látnivalót kínál, mégis talán a tavaszi aszpektusa a legszínpompásabb, s talán nem meglepő, hogy védett növényeinek többsége is ebben az időszakban virágzik. Kertünk 2008 óta Gödöllő város helyi védettségű területe.

Ajánlatunk


zenés party két részben

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!