Program


Tavasz az Egyetemi Botanikus Kertben

Tavasz az Egyetemi Botanikus Kertben

Az 1959-ben alapított kert Magyarország első agrobotanikus kertje, melyben több, mint 1400 hazai és idegenhonos, távoli földrészekről származó növény él. 15 különféle gyűjteménye közül a mérsékeltövi bambuszok, színpompás Magnoliák- és vadrózsák az ország legfajgazdagabb kollekciói közé tartoznak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 5. péntek, 15:00

Az üvegházban különféle húsevő növényekkel, broméliákkal, kaktuszokkal és más érdekességekkel találkozhat a látogató. Az „Élő-kövület” gyűjteményben a dinoszauruszok kortársai tekinthetők meg. A termesztett növények körében mind ismertebb mind kevésbé ismert haszonnövények is bemutatásra kerülnek. Az erdei tanösvény egy hazánkban egyedülálló erdőtársulásba kalauzol, a vizes élőhelyek számos úszó és vízparti növénnyel ismertetnek meg.

Bár a kert minden évszakban számos látnivalót kínál, mégis talán a tavaszi aszpektusa a legszínpompásabb, s talán nem meglepő, hogy védett növényeinek többsége is ebben az időszakban virágzik. Kertünk 2008 óta Gödöllő város helyi védettségű területe.

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!