Program


Tankcsapda koncert
2

Tankcsapda koncert

Idei turnésorozatával a miskolci nagyközönség előtt is tiszteletét teszi a Tankcsapda!
A koncert megrendezésére Miskolc egyik legexkluzívabb koncerthelyszíne, a Diósgyőri vár szomszédságában épült Lovagi Tornák Tere ad otthont, június 9-én.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 9. péntek, 21:00

Fennállásuk 27 éve alatt 3 koncertlemez, 14 album, 3 turnéfilm és 4 könyv született.  Összes lemezük elérte a többszörös platina státuszt, és munkájuk elismeréseképpen az összes nívós szakmai díjat is bezsebelték – úgy, mint Fonogram, Artisjus, Arany Zsiráf, EMeRTon illetve a Viva Comet.

 Az „Urai vagyunk a helyzetnek” a debrecenibanda 2014-ben megjelent tizenharmadik stúdióalbuma. Az album három hónap leforgása alatt ötszörös platinalemez lett. A stúdióalbum anyaga 2016-ban limitált kiadásban bakelit lemezen is megjelent.

Hazánk legközkedveltebb rockbandájának népszerűsége a páratlan hangzásvilágon, a hiteles és sokatmondó dalszövegeiken túl a rajongókhoz való odaadásukban gyökerezik. A banda azon kevés, folyamatosan koncertező zenekarok közé tartozik, akik nem csak Magyarországon, hanem számos európai és tengerentúli országban is sikeresek, hiszen idei turnéjuk néhány kivétellel szinte csak külföldön állomásozik.

A június 9-re szervezett miskolci turnéállomás különleges koncertélményt ígér a Tankcsapda rajongóinak és a szórakozni vágyó közönségnek, hiszen a Lovagi Tornák Tere, és a Diósgyőri vár középkori hangulata, különös tekintettel az éjszakai fényekre, méltán illusztris atmoszférát nyújt.

Jegyár: elővételes álló 3500 Ft, elővételes ülő 4000 Ft
             június 1-től álló 4500 Ft, ülő 5000 Ft

 

 

Ajánlatunk


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek. Bár ez is a természet rendje szerint van. De, az egyik kis mókus, Misi, más, mint a többiek, fekete a farkincája.

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!