Program


Take the MOL Train | Sunna Gunnlaugs - Kézdy Luca (IS/H)

Take the MOL Train | Sunna Gunnlaugs - Kézdy Luca (IS/H)

Sunna Gunnlaugs izlandi jazz zongorista és Kézdy Luca jazzhegedűs első közös nagy sikerű izlandi turnéjukat követően idén augusztusban Magyarországon adnak több koncertet, ezek egyik kiemelkedő állomása lesz fellépésük az Opusban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 2. csütörtök, 20:00

 Közreműködik:

    Sunna Gunnlaugs - zongora
    Kézdy Luca - hegedű

A két hangszer és a két muzsikus eltérő játékmódja izgalmasan egészíti ki egymást, sztenderdeket és természetesen saját kompozíciókat is hallhatunk tőlük.

A klasszikus zenei képzettségű Kézdy Luca a Magyar Rádió 2006-os jazz hegedű versenyének döntőjén közönségdíjat nyert. Saját projektje, a Santa Diver mellett számos zenésszel működött együtt különféle projektekben, elég ha Nagy János, Párniczky András, Márkus Tibor, Chris Potter, Stefano Di Battista, Lantos Zoltán, Grencsó István, Borbély Mihály, Deseő Csaba, Pleszkán Frigyes, Erik Truffaz, Alexander Balanescu, Szendőfi Péter nevét említjük. Az összes fontosabb hazai fesztiválon és klubban koncertezett, de számos külföldi jazz fesztiválon is fellépett, mint például a Chelsea Music Festival (NYC), European Jazz Conference (BMC), Voll Damm Festival Jazz Vic (E), Gaume Jazz Festival (B), és nemrég adott sikeres duókoncertet New Yorkban Chris Potterrel. 2017 március 29-én önálló szerzői estje volt a Művészetek Palotájában. A JazzMa.hu muzsikusi szavazólistáján 2016-ban és 2017-ben is az év hegedűművészének választották.

Sunna Gunnlaugs tavaly októberben a holland klarinétos Maarten Ornsteinnel adott sikeres duókoncerten mutatkozott be az Opus közönségének. A Washington Post szerint az izlandi zongorista zenéjét „a líraság és a kecses báj időtlen erényei jellemzik”, aki inspirációit nagyszerű amerikai (Bill Evans, Keith Jarrett) és skandináv zongoristák (Bobo Stenson, Jon Balke) játékából merítve megtalálta a módját, hogy olyan eredeti, elbűvölően romantikus líraiságú zenei világot tegyen védjegyévé, amellyel képes az Atlanti-óceán mindkét oldalán élőket megszólítani.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Telefon: +36 1 216 7894

 

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!