Program


Szenvedély - Improvizációs színház az M1M Társulattal

Szenvedély - Improvizációs színház az M1M Társulattal

A tavaszi Nap fényeiben bizseregve újra rátalálhatunk, átélhetjük a szenvedélyt. A kapcsolatokban, a családban, a hivatásban a szenvedély adja meg a teljes átélés, átlényegülés lehetőségét. Következő előadásunkban keressük azokat a történeteket, amikor a szenvedély megélése adott új erőt, energiát egy adott élethelyzetben.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 24. szombat, 19:00

Gyere, meséld el, hogy újra átéld velünk a szenvedélyre rátalálás örömét, inspirálj másokat, legyen közös szenvedélyünk.

HOGYAN?

A színpadon személyes történetek, életesemények, álmok, vágyak elevenednek meg, amelyek katartikus erővel hívhatják életre érzelmeinket. Mesélj nekünk magadról vagy merülj bele nézőként mások inspiráló történeteibe, amelyeket könnyen magadénak is érezhetsz…

MI IS AZ A PLAYBACK IMPROVIZÁCIÓS SZÍNHÁZ?
Ez a műfaj az ún. „nem írott” színházi formák közé tartozik, vagyis az előadásnak nincs előre gyártott forgatókönyve, nincsenek előre megírt szövegei és nincsenek előre kiosztott szerepek. Már ez is izgalmasan hangzik, bár az utóbbi években sok improvizációs társulat jelent meg a szórakoztatás zsúfolt palettáján.
Mégis mitől olyan különleges és egyedülálló a playback improvizációs műfaj?
Főképp attól, hogy a színészek ebben a műfajban a nézők által mesélt saját, személyes történeteket játsszák el (erre utal tehát a playback=visszajátszás, újrajátszás szó). A mesélő történetét az ún. játékmester foglalja össze, aki közvetítőként vesz részt a nézők, a színészek és a mesélő között. A színészek a történetet rögtönzéssel, előzetes megbeszélés nélkül jelenítik meg. Az előadást zenész(ek) is kíséri(k).
A színpadon személyes történetek, életesemények, álmok, vágyak elevenednek meg, amelyek katartikus erővel hívhatják életre érzelmeinket.

Persze az élményt körülírni nehezen lehet.. Gyere és éld át következő előadásunkon!

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!