Program


Szentiváni Fesztivál 2018 / Bérlet - 3 napos

Szentiváni Fesztivál 2018 / Bérlet - 3 napos

Szentiváni Fesztivál 2018. május 11-13.
Győrszentiván
Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ dísztere (9011 Győr, Váci M. u. 3.)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 11. péntek, 16:00

Kapunyitás: 2018. május 11. 16:00

Az előző évek hatalmas sikerei után a Szentiváni Fesztiválon idén is megszervezzük a nagysikerű cabrio találkozót, itt lesznek a legpatinásabb hazai zenekarok, illetve fellépnek kortárs zenei előadók is. Ezen kívül az idei évben is hangsúlyt fektetünk a kiegészítő programokra, a sportnapot pedig Rubint Réka és Rella alakreform edzése fogja felvezetni.
Ahogy már tavaly is, úgy idén is kibővült területen várjuk a látogatókat, a 3 napos bérletet és a napijegyet továbbra is rendkívül kedvezményes áron kínáljuk.

Jegyárak:
Elővételben csak bérlet váltható, 3 nap 3000 Ft

Ajánlatunk


Az a zenekar, amelyet Kobayashi Ken-Ichiro életében először vezényelt szülőhazája határain kívül, az a budapesti MÁV Szimfonikus Zenekar volt. 2024. május 24-i koncertünkre a Zeneakadémián néhány óra alatt elkeltek a jegyek, és mivel sokan lemaradtak a lehetőségről, ezért úgy döntöttünk, megismételjük a koncertet másnap, május 25-én, 19:00 órakor az Erkel Színházban!

Bálint András és Jordán Tamás. 72 éve barátok. Hamarosan 80 évesek lesznek. Szomszédok voltak és osztálytársak is. Színészek lettek. Színházakat is vezettek. Egy nagy generáció két legendás alakja. Közös előadásukban történeteket mesélnek magukról, színházszenvedélyükről. Beszélgetésükbe olykor „beleszól” Molnár Ferenc, az egykori budapesti polgárság írója.

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Ajánló


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!