Program


Szegedi Kortárs Balett: Bernarda Alba háza

Szegedi Kortárs Balett: Bernarda Alba háza

táncjáték
Bemutató: 2018. február 23.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 13. péntek, 19:00

García Lorca a legősibb spanyol kultúrájú tájról, Andalúziából származott. Költő volt, drámaíró, népszerű zeneszerző, sikeres festőművész, néprajztudós, színházszervező, dramaturg, rendező és színész. Rövid életében a korabeli spanyol kultúra legkiválóbb, legsikeresebb alakja. Szavakkal, dallamokkal, színekkel harcolt az emberi méltóságért, egyenlőségért, méltányosságért, demokráciáért.

A spanyol családi élet egyre komorabb formában jelenik meg világirodalmi jelentőségű drámai életművében, amíg eljut utolsó és talán legjobb drámájáig, a Bernarda Alba házáig. A nyomasztó hagyomány lélekölő ereje boldogtalanná teszi a zord, kemény akaratú asszony és leányai életét. Aki meghajlik a kemény hagyományok előtt, magára vállalja az örök boldogtalanságot. Aki lázad ellene, mert derűre, boldogságra vágyik, az belepusztul.

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!