Program


Százszorszép - Jótélonysági hangverseny

Százszorszép - Jótélonysági hangverseny

Zugló legpatinásabb előadótermében,a Nádor teremben lesz idén május 31-én 19 órától a Werk Akadémia komolyzenei menedzsereinek vizsgakoncertje.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 31. csütörtök, 19:00

A koncert parádésnak ígérkezik mind a műsorát, mind pedig az ismert fellépőket tekintve.
A fellépő művészek mind "sztárok" a maguk területén és mint ilyenek, valószínűleg már megtalálták saját menedzsereiket, de ha még nem, akkor jól fog jönni az idén képzett évfolyam tagjaiból kikerülő segítség.
A műsor első felében a professzionális zenekari zenészekből alakult Romantik Kvartett fog népszerű és sikergyanús műveket előadni, valamint kísérni a kiváló baritonistát, Szenthelyi Krisztiánt.
Ezenkívül a legfiatalabb előadó, a mindössze 15 éves, de már többszörös versenygyőztes Abdelhafez Yehia hegedűművész egy Wieniawski versenymű első tételét mutatja be.
A műsor második felében a zongoramuzsikáé a főszerep, az elismert Érdi Tamás fogja egy kis önálló esttel a közönséget elbűvölni.
Mindezen produkciókat Bősze Ádám konferálása köti össze.
Az előadók mind jótékonyságból vállalták az esti fellépést: a koncert teljes bevétele a Piros Orr Bohócdoktorok szervezetének javára kerül felajánlásra.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

bohózat két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!