Program


Swingoperett

Swingoperett

Swingoperett című estünkön népszerű operettslágereket, egyebek mellett Ábrahám Pál, Kálmán Imre és Zerkovitz Béla dalait hallhatják swingre hangolva, színházunk szólistáinak tolmácsolásában. Estéről estére változó műsorral, mindig más és más sztárénekessel várjuk önöket.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 8. kedd, 19:00

Swingoperett

Swingoperett című estünkön népszerű operettslágereket, egyebek mellett Ábrahám Pál, Kálmán Imre és Zerkovitz Béla dalait hallhatják swingre hangolva, színházunk szólistáinak tolmácsolásában. Estéről estére változó műsorral, mindig más és más sztárénekessel várjuk önöket - a fergeteges hangulat azonban állandó -, így aki májusi előadásainkat látta, annak is érdemes lesz ismét eljönnie hozzánk a Kálmán Imre Teátrumba. A zenei keretet Bársony Bálint és Zenekara biztosítja, akik az Amerikai komédia és A chicagói hercegnő című előadások után ismét nálunk bizonyítják, hogy az operett és más műfajok kiválóan megférnek egymás mellett.

Fellépők:
Fischl Mónika
Dancs Annamari
Homonnay Zsolt
Laki Péter

Közreműködik:
Bársony Bálint és Zenekara

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!