Program


Sweet Charity

Sweet Charity

Auksz Éva koncertestje
Az est hossza: 1 óra 20 perc
Belépőjegy: 2000 Ft
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 8. csütörtök, 19:00

Neil Simon - Cy Coleman - Dorothy Field
nyomán írta: Zöldi Gergely
Charity: Auksz Éva
Dramaturg: Zöldi Gergely
Rendező: ŐZE ÁRON


Charity alakját először Federico Fellini alkotta meg a Cabiria éjszakái című filmjében. Ennek alapján készült
a világhírű musical, Auksz Éva pedig különleges feladatra vállalkozott, amikor egyszemélyes koncertszín¬házat hozott létre, melyben nemcsak Charity, hanem – a nézőket is segítségül hívva – a többi szerep is életre kel. „Keserédes komédia és szívemhez nagyon közel álló előadás született” – meséli Auksz Éva. „Komoly nehézség, hogy egy pillanatra sem lehet kiengedni, 80 percig kell magas hőfokon égni, ami roppant kimerítő. Az előadás azonban mindenért kárpótol, mert ez a mese nagy tanítás az életről, kapcsolatokról, férfiakról és nőkről. Mégpedig úgy, hogy egy percig sem ítélkezik. Éppen olyan, mint Charity: édes és szerethető.”

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!