Program


SUPERNEM

SUPERNEM

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 19. szombat, 18:00

A Supernem neve mellett már szinte lehetetlen csak úgy elmenni. Részt vesznek az összes fesztiválon, sorra járják a vidéki klubokat, láthatóak különböző izgalmas együttműködésekben, időről időre pedig előrukkolnak egy nagy megmozdulással is. 2003-ban kiáltották, hogy Hangosabban!, debütáló lemezük címe pedig hamar befogadó fülekre talált.

A hangerő azóta is csak emelkedik, sőt, már a „frekvencián is túl” járnak a srácok. Nem kérdés, hogy az idei szórásból sem maradhat ki egy remek lemezbemutató koncert a Barba Negra Track-ben!

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!