Program


STUDIO5 / Hang / Levegő / Lélegzet

STUDIO5 / Hang / Levegő / Lélegzet

Bemutatók vegyeskarra és orgonára

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 21. szombat, 20:00

  1. Solti Árpád: Last Statements
  2. Bella Máté: Béke
  3. Virágh András Gábor: Seven Choralmeditations
  4. Varga Judit: Pocket Requiem
  5. Kutrik Bence: In paradisum

A Studio 5 egy fiatal zeneszerzőkből álló csoport, mely programjában nem ígér kevesebbet, mint hogy hidat képez tradíció és innováció, patina és progresszió között. Kiemelt céljuk, hogy a kortárs zenei kultúrát egy szélesebb közönség számára is elérhetővé tegyék, mint ahogyan programjukban is olvashatjuk: „Fontosnak tartjuk egy olyan értő, fiatal közönség kialakítását, akik tisztában vannak saját zenei hagyományuk értékeivel.”

Épp ezért a Studio 5 már a második koncertjén tudatosan szakít a kortárs zenei közegre jellemző klisékkel, és rendhagyó helyszínen jelentkezik a fesztiválon.

Ajánlatunk


Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A Magyar Jazz Szövetség második elnöke kifogyhatatlan energiájú művész.

Koncertszerű operaelőadás három felvonásban, két szünettel, olasz nyelven

Ajánló


Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron…

A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!