Program


Special Providence / HEY, JUNE!

Special Providence / HEY, JUNE!

Nem mindennapi zenei utazásra invitálja a közönséget Magyarország első számú progresszív zenekara.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 23. szombat, 20:00

A koncertműsor gerincét Will című új lemezük alkotja, melynek dalait olyan vendégek fűszerezik tovább, mint Gulli Briem (Mezzoforte), Csongor Bálint (USEME, Subscribe) és Hrutka Róbert. A korábbi albumok legfontosabb dalai is elhangzanak majd, és az ez alkalomra álmodott képi világ teszi még különlegesebbé az estet.
A Special Providence 2004-es megalakulása óta műfaji korlátokat nem ismerő, egyszerre dallamos és energikus zenéjének köszönhetően napjainkra a modern progresszív műfaj egyik meghatározó zenekara lett. Az utóbbi években számos rangos külföldi fesztiválon léptek fel, és többek között olyan világsztárokkal koncerteztek, turnéztak együtt, mint Étienne Mbappé, a Dream Theater, a Spock's Beard, a Haken és a Beardfish.

Ajánlatunk


Az előadásban megidézett kor egybeesik A hattyúk tava ősbemutatójának idejével (1877). Ugyanakkor a XIX. század második fele az elburjánzó elmegyógyintézetek, állati lelkek által 'megszállt' betegek, a mentális kórképek kínzásokkal és egyéb furcsa módszerekkel történő kezelésének időszaka is.

Bálint András és Jordán Tamás. 72 éve barátok. Hamarosan 80 évesek lesznek. Szomszédok voltak és osztálytársak is. Színészek lettek. Színházakat is vezettek. Egy nagy generáció két legendás alakja. Közös előadásukban történeteket mesélnek magukról, színházszenvedélyükről. Beszélgetésükbe olykor „beleszól” Molnár Ferenc, az egykori budapesti polgárság írója.

Ajánló


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!