Program


Special Providence / HEY, JUNE!

Special Providence / HEY, JUNE!

Nem mindennapi zenei utazásra invitálja a közönséget Magyarország első számú progresszív zenekara.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 23. szombat, 20:00

A koncertműsor gerincét Will című új lemezük alkotja, melynek dalait olyan vendégek fűszerezik tovább, mint Gulli Briem (Mezzoforte), Csongor Bálint (USEME, Subscribe) és Hrutka Róbert. A korábbi albumok legfontosabb dalai is elhangzanak majd, és az ez alkalomra álmodott képi világ teszi még különlegesebbé az estet.
A Special Providence 2004-es megalakulása óta műfaji korlátokat nem ismerő, egyszerre dallamos és energikus zenéjének köszönhetően napjainkra a modern progresszív műfaj egyik meghatározó zenekara lett. Az utóbbi években számos rangos külföldi fesztiválon léptek fel, és többek között olyan világsztárokkal koncerteztek, turnéztak együtt, mint Étienne Mbappé, a Dream Theater, a Spock's Beard, a Haken és a Beardfish.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!