Program


Spanyol Királyi Lovasiskola - Andalúz Fiesta
2

Spanyol Királyi Lovasiskola - Andalúz Fiesta

Az Auditórium Hungaricum bemutatja a Spanyol Királyi Lovasiskola főszereplésével Andalúz Fiesta című lovas színházi előadását.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 3. vasárnap, 17:00

A tavalyi két teltházas Monarchia Keringő lovas gála után, idén decemberben Spanyolország legjobb lovasai, az andalúziai Spanyol Királyi Lovasiskola tagjai látogatnak el Budapestre, káprázatos bemutatójukkal. 


Az Andalúz Fiesta főszereplői nem csak a lovak és lovasai, hanem a flamenco tánc is. A spanyol lovasok a világon egyedülálló módon flamenco táncosnőkkel közösen tartják bemutatójukat.

A Fiestához világhírű operaénekesnőnk, a Kossuth-díjas Miklósa Erika is csatlakozik, aki Carmenként, lóháton jelenik meg a különleges színházi előadásban. Partnere a szintén Kossuth-díjas Kiss B. Atilla. 

Az előadásban 50 ló és lovasaik, valamint az őket kísérő táncosok lépnek színpadra, december 2-án és 3-án a Budapest Papp László Sportarénában.
A fellépőket és az énekeseket szimfonikus zenekar kíséri, vezényel Déri András.

A produkció a szépséges spanyol lovak, a fülbemászó zene és a világsztár énekesek mellett, olyan különlegességekkel is szolgál, mint az Aréna légterében lebegő flamenco táncosok.

A lovasszínházi előadás magyar fellépői között láthatjuk a Koltai Polett vezette 8 gyönyörű fekete paripával bemutatott dámalovas karusszelt és a Szegedi Gábor világbajnok fogathajtó által vezetett négylovas hintót.

Bizet: Carmenjének megelevenedő operaképeiben Escamillo-t, a legyőzhetetlen torreádort Bakonyi Marcell és Szegedi Csaba énekli.

A kétrészes előadás rendezője: Meskó Zsolt

Andalúz Fiesta a spanyol király lovasaival és Miklósa Erikával december 2-án és 3-án az Arénában.
Találkozzunk a Fiestán! Ollé!

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!