Program


Sok hűhó semmiért

Sok hűhó semmiért

Hero és Claudio, valamint a férfigyűlölő Beatrice és a nőgyűlölő Benedek küzd meg egymás szerelméért, hogy a heves, szenvedélyes fordulatok után végbe révbe érjenek, és boldogan civódjanak majd az örökkévalóságig. A szerelmi történet valamikor az 1600 éves körül keletkezett.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 2. péntek, 19:00

William Shakespeare: Sok hűhó semmiért
komédia
Bemutató: 2017. március 10.

Shakespeare komédiája a dél-itáliai Messinában játszódik, ahol Hero és Claudio, valamint a férfigyűlölő Beatrice és a nőgyűlölő Benedek küzd meg egymás szerelméért, hogy a heves, szenvedélyes fordulatok után végbe révbe érjenek, és boldogan civódjanak majd az örökkévalóságig. A szerelmi történet valamikor az 1600 éves körül keletkezett.
Szünetelnek a csaták, lángra lobbannak a szívek. Don Pedro, Aragónia hercege és csapata Leonato vidéki kúriáján tölt egy felhőtlennek tűnő hónapot, melyet a herceg öccse, az ármánykodó Don Juan tesz majdnem végzetessé.

Bemutató: 2017. március 10.

Ajánlatunk


A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!