Program


SingSingSing MÁZS-képp

SingSingSing MÁZS-képp

Szakál Attila: SingSingSing MÁZS-képp
Musical show

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 22. hétfő, 19:00

A darabról:

Minden várakozást felülmúlt a 2009 óta előbb Veszprémben, majd Sopronban, Budapesten és Székesfehérváron futó SingSingSing MÁZS-képp sikere. Ezúttal nem kell máshova utaznia a közönségnek, hiszen márciusban Nyíregyházára érkezik a show.

 A kétfelvonásos előadás nyíregyházi kiadásában a hazai és főképp a nemzetközi musical irodalom legnagyobb slágerei csendülnek fel. A Rómeó és Júlia, A párizsi Notre Dame, a Moulin Rouge, a Szép nyári nap, az Elisabeth és sok más musical fülbemászó dalával szeretné a SingSingSing MÁZS-képp csapata elvarázsolni a nyíregyházi közönséget. 

A dalokat Mészáros Árpád Zsolt, Vastag Csaba, Buch Tibor, Füredi Nikolett, Horváth Margit, Nyomtató Enikő, Gulácsi Tamás és Horváth Sebestyén Sándor szólaltatja meg a zenészek valamint a Móricz Zsigmond Színház tánckara közreműködésével.

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!