Program


Rudimental DJ set / CAFe 2017
2

Rudimental DJ set / CAFe 2017

A Rudimental először az Akvárium Klubban a CAFe Budapest szervezésében! Október 12. NagyHall
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 12. csütörtök, 21:00

A brit drum'n'bass formáció 2012-ben, az azóta szintén világsztárrá lett John Newman közreműködésével készült Feel the Love című slágerrel robbant be. A következő évben már Mercury Prize-ra jelölték őket, és egy sor további elismerést is begyűjtöttek.

A formáció nem vált egyslágeres zenekarrá, és olyan topénekesekkel vették fel dalaikat, mint Ella Eyre, Emeli Sandé, Alex Clare, Foxes, legutóbb pedig James Arthurral dolgoztak.

A mostanában a deep house felé is kacsingató Rudimental különböző felállásokban már járt nálunk, mindig jó nagy adag vidámságot és pozitív energiát hoztak magukkal. Idén ősszel DJ set formájában térnek vissza hozzánk.

Az Akvárium Klubbal közös program.

Kapunyitás: 21.00

Koncertkezdés: 22.00 

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


2021. június 18-án Gaby Pepito vőlegényével, Brian Laundrie-val útra kelt, hogy valóra váltsák sokak elérhetetlen álmát, és világgá menjenek egy…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!