Program


RS9 OFF – Terápia

RS9 OFF – Terápia

Április végén rendezi meg az RS9 Színház az II. RS9 OFF független színházi fesztivált melynek keretében 13 társulat mutatkozik be.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 30. vasárnap, 15:00

Terápia

„Közvélemény kutatásunk eredményeképpen mi már tudjuk, hogy:

A nők: Kevésbé büdösek. Mindig soványabbak akarnak lenni. Ügyetlenek, de ettől olyan aranyosak. Mindig sokkal hosszabban készülődnek, mielőtt elmennek otthonról. Inkább maguknak akarnak tetszeni, mint a partnereiknek. Jobban szeretnek flörtölni. Egy percen belül tudják szeretni és utálni ugyanazt a személyt. A fejükben vagy hatalmas a káosz, amit rendben tudnak valahogy tartani, vagy csak úgy tesznek, mintha rendben lennének, miközben hatalmas bennük a káosz. Jobban tudnak mosogatni és főzni is. Több édességet esznek, és aztán panaszkodnak, hogy nagy a seggük. Mindig háromszor annyi ruhát pakolnak egy utazáshoz, mint amennyire szükségük van. Szeretnek látszólag jóban lenni a konkurenciával. Nehezebben fogadják a kritikát. Szeretnek magassakrút hordani, és aztán panaszkodni, hogy fáj a lábuk. Elvárják, hogy minden nap bizonyítsd nekik a szerelmedet. A nőknek tetszik az, ha tetszenek nekik nem tetsző fiúknak, de leszarják, kivéve, ha felbukkan egy rivális csaj, mert akkor azonnal ráhajtanak.

A férfiak: Mintha nem lennének tisztában az érzelmi világukkal. Élvezik, ha a lányoknak kipirul az arcuk a borostától csókolódzás után. Rendetlenek. Gerinctelenebbek. Pletykásak. Felszínesek. Lelkiismeretfurdalásmentesebbek. Figyelmetlenebbek a vezetésben. Gyávák. Önállótlanok. Melegebb a kezük, és olyan szép a hangjuk orgazmuskor.”

 

A lendvai Egy&Más Vándorszínház előadása

Rendezte: Mess Attila

 

Ajánlatunk


Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!