Program


RS9 OFF – Az Ügyelő

RS9 OFF – Az Ügyelő

Április végén rendezi meg az RS9 Színház az II. RS9 OFF független színházi fesztivált melynek keretében 13 társulat mutatkozik be.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 30. vasárnap, 17:00

Az Ügyelő

“Szerintem mindnyájunknak megadatott a lehetőség. Neked nem? Csend. Tőlem kifejezetten segítséget kért, igen.” A MáSzínház társulata 2015-ben hozta létre első integrációs osztályterem-színházi előadását, Az ügyelőt, amelyben 4 értelmi sérült színész együtt játsszik 4 ép értelmű színésszel. Egy szerencsejáték-függő fiú történetén keresztül a felelősségvállalás témájáról gondolkodunk, miközben nem támasztjuk a nézővel szemben azt a képtelen elvárást, hogy olyan szemmel nézze az előadást, mintha a játszók között nem lennének fogyatékkal élő emberek – csupán fogadja el, hogy őket is a színpadon látja.

 

AppArt – MáSzínház

Rendezte: Bakonyvári L. Ágnes

Ajánlatunk


vígjáték két részben

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!