Program


Roberto Devereux

Roberto Devereux

Gaetano Donizetti: Roberto Devereux
Hangversenyszerű előadás
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 24. szombat, 19:00

A magyar anya és osztrák apa gyermekeként Pozsonyban született (s így szlovák állampolgárságú) Edita Gruberova csaknem 50 esztendeje a szopránéneklés csillaga. Egyedülálló munkálkodása a bel canto stílus reneszánszát hozta el, és az utóbbi esztendők operai meghívásai nyomán a művésznőt Magyarországon is tomboló szeretet veszi körül.

Ezúttal az Opera műsorán először szereplő Donizetti-operát, a Roberto Devereux-t hallhatják tőle és társaitól - s követhetik figyelemmel százak akár a parkból is, operapiknik-hangulatban.

Évad szereposztás

Karmester Peter Valentovic
Erzsébet királynő Edita Gruberova
Walter Raleigh Fried Péter
Roberto Devereux László Boldizsár
Cecil N.N.
Sarah Schöck Atala
Nottingham hercege Szegedi Csaba

Bemutató 2017. június 24.

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben…

JOHANNES BRAHMS: Akadémiai ünnepi nyitány, op. 80 JOHANNES BRAHMS: D-dúr hegedűverseny, op. 77 *** BARTÓK BÉLA: Zene húros hangszerekre, ütőkre…

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!