Program


Révész Sándor: Rock and roll közlegények - vendég: Závodi János

Révész Sándor: Rock and roll közlegények - vendég: Závodi János

Révész Sándor " Rock and roll közlegények"
Az örök megújulás jegyében újra csendes, meghitt hangulat a MOMkultban
Vendég: ZÁVODI JÁNOS
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 18. hétfő, 19:00

Révész Sándor a Generál együttessel már tizennyolc évesen megélte első sikereit, Piramissal pedig mai szemmel nézve is szinte elképzelhetetlen népszerűségre tett szert, egy generáció életérzését fogalmazva meg a zene nyelvén. Szólópályáját nem is annyira a hosszú szünetek, mint inkább az utánuk létrehozott értékálló alkotások jellemzik. Három igényes és egyéni hangvételű albumot készített, 1985-ben, 1993-ban és 2003-ban.

Nagy érdeklődés várta 2013-as, jubileumi koncertsorozatot. A Révész 60 – Gyere még közelebb! Című turné tavaszi és őszi szakasza is remekre sikeredett, akadt helyszín, ahol már hetekkel a fellépés előtt elfogyott minden jegy. Az év végén pedig egymás után kétszer megtelt a MOM Kulturális Központ nézőtere.

2015 őszén Révész Sándor Rock and roll közlegények címmel indult turnézni, a veszprémi Bluesberry együttes két gitáros-énekesével, Horváth Ákossal és Nagy Gergővel. 

Idő közben Piramis Évek címen régi zenésztársával, Závodi Jánossal és egy remek zenekarral kiegészülve hatalmas sikerrel adott hangos koncerteket is, legutóbb éppen szeptember 30-án a budapesti Barba Negra Music Clubban.

Ahogy az jól megszokott, a változatosság jegyében év végére a rockstár újra visszacsendesedik és a MOM-ban Révész Sándor is gitárral kezében lép színpadra. A Generál és Piramis slágerek mellett megszólalnak a szólóalbumok dalai, csakis a rá jellemző intimitással. A repertoár igen, de a lényeg nem változott: az előadások most is meghitt atmoszférájúak lesznek, kiváló zenével és a megszokott, magas színvonalú, magával ragadó előadásmóddal – azaz Révész Sándorral.

 

Az est vendége: Závodi János
Weboldal http://www.reveszsandor.hu/
https://www.facebook.com/gyerekozelebb

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!