Program


Quincy Jones 85

Quincy Jones 85

Quincy Jones, a legendás zenész-producer budapesti születésnapi koncertje sztárok részvételével. Sztárvendégek: Dee Dee Bridgewater, Richard Bona, Radics Gigi, Alfredo Rodríguez, Andreas Varady, John Clayton és a Budafoki Dohnányi Zenekar.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 16. hétfő, 20:00

Quincy Jones, aki Time Magazin szerint a 20. század egyik legbefolyásosabb zenésze és producere, idén 85 esztendős. Ebből az alkalomból két nagyszabású koncertet ad Európában, ahol életének és örökségének ünneplésére egy-egy felejthetetlen előadást mutat be egy zenekarral és néhány kedvenc tehetséges zenész barátjával.


A budapesti jubileumi koncerten itt lesz a hazánkban is jól ismert kameruni származású énekes, basszusgitáros Richard Bona, Dee Dee Bridgewater, a világ egyik legelismertebb jazz-énekesnője, Alfredo Rodriguez kubai zongorista-virtuóz, a magyar származású, roma jazz-gitáros, immár világhírű Andreas Varady.


Quincy Jones a világ legjobb hangjai közé sorolta Radics Gigiét, akit 2012-ben személyesen hívott meg a Montreux-i Jazzfesztiválra fellépni. Most Budapesten ismét találkoznak. A koncert másik hazai fellépője a Budafoki Dohnányi Zenekar lesz.

Quincy Jonest "79-szer jelölték Grammy-díjra, amivel rekordot tart, 27-szer el is nyerte a rangos díjat. Michael Jackson 110 millió példányban elkelt Thriller című albumának producereként, valamint a We Are the World című dal producereként és karmestereként vált világszerte ismertté.

1968-ban szerzőtársával, Bob Russellel közösen elnyerték a legjobb eredeti dalnak járó Oscar-díjat a Banning című film The Eyes of Love című daláért, ezzel az első afroamerikai díjazottak lettek ebben a kategóriában. Ugyanebben az évben a Hidegvérrel című filmért jelölték a legjobb eredeti filmzenéért járó Oscarra is. Pályafutása során összesen hatszor jelölték Oscar-díjra." (Wikipédia)

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!