Program


Presser 1508. koncert

Presser 1508. koncert

PRESSER – 1507. és 1508. koncert
2018. október 7. (vasárnap), 19.00, Papp László Budapest Sportaréna
2018. október 8. (hétfő), 20.00, Papp László Budapest Sportaréna
A nagy érdeklődésre való tekintettel Presser Gábor 1508. koncertjét is megtartja a már korábban meghirdetett esemény másnapján, 2018.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 8. hétfő, 20:00

A nagy érdeklődésre való tekintettel Presser Gábor 1508. koncertjét is megtartja a már korábban meghirdetett esemény másnapján, 2018. október 8-án a Papp László Budapest Sportarénában!

A minden ízében különlegesnek ígérkező, önálló – immár dupla –arénakoncertre kilenc évet kellett várnia a rajongóknak. A Művész élete és pályafutása is több jubileumot ünnepel ebben az évben, amelyek szinte kiáltottak egy nagyszabású összefoglalásért.

Omega, Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról, La Baletta, Gyöngyhajú lány, Locomotiv GT, Mikor elindul a vonat, A padlás, A szerelemnek múlnia kell, Nagy találkozás, Magyar Dal Napja, Vígszínház, Csak dalok… Csupán néhány cím és név a legendás zeneszerző-muzsikus szakmai életének állomásaiból, amelyek szélsőségeikben és üzenetükben is egy ritka színes egyéniséget határoznak meg. A 60-as évektől napjainkig generációk éneklik örökérvényű dalait, melyek széles repertoárja többek közt olyan előadóktól is közismert, mint Zorán, Katona Klári, Révész Sándor, Kovács Kati, Demjén Ferenc vagy Rúzsa Magdi. Kitűntetéseit, zeneszakmai díjait egytől egyig édesanyjának adta, s bár a hazai popzene alapkőletételénél még nem volt jelen, máig tartózenei kalandozásai az egyik legelismertebb Nagyágyúvá tették.

A néha rendhagyó koncerthelyszínek jó ismerője idén októberben az Arénában mutatja meg közönségének, hogy a rock, a színház és az egyszemélyes koncertek hangulata hogyan is fér el egy színpadon.

Presser Gábor vitathatatlanul kulturális életünk meghatározóalakja, a magyar zene élő legendája. Az 1507. és 1508. koncertjének főszereplője az Arénában természetesen a zongora, de a dupla koncert egyúttal egy páratlan karrier rendhagyólenyomata is lesz. 

 

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!