Program


Polska Jazz-Karnas Formula (PL)

Polska Jazz-Karnas Formula (PL)

A lengyel énekes Grzegorz Karnas az Opus rendszeres fellépője, már-már „házi művésze”, akit aligha kell már bemutatnunk, elég talán csak annyit megemlítenünk, hogy szinte valamennyi lengyel jazz-legendával, illetve az európai jazz-színtér számos nagyságával dolgozott már együtt.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 16. kedd, 21:00

Úgy zenekaraival, mint szólóban végigturnézta a fél világot, hazája mellett fellépett Belgium, Franciaország, Németország, Svájc, Nagy-Britannia, Dánia, Norvégia, Magyarország, Csehország, Románia, Moldova, Ukrajna, Azerbajdzsán, Marokkó, Vietnam és Kína színpadain és fesztiváljain.

Az énekes ezúttal kivételesen kizárólag honfitársaiból álló együttessel érkezik az Opus Jazz Clubba. A Grzegorz Karnas Formula az énekes-vezető szerint „akusztikus, energiadús és groove-osan hipnotikus muzsikálás, tisztességes adag improvizációval”. A kvartetthez a remek szaxofonos Sebastian Frankiewicz csatlakozik vendégként.

Közreműködik:

Grzegorz Karnas - vocals
Michał Tokaj - piano
Michał Jaros - double bass
Sebastian Frankiewicz - drums

Radosław Nowicki - saxophone

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Zenés Kalandtúra – musical két részben-

Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!