Program


Pokoli aranykor - Müller Péter Sziámi and Friends

Pokoli aranykor - Müller Péter Sziámi and Friends

A Müller Péter Sziámi AndFriends színházi koncertje március 16-án, a Katona József Színház valamint a Pintér Béla és Társulata vendégművészeivel.
Közreműködik: Ónodi Eszter, Stefanovics Angéla, Egressy Zoltán, Pintér Béla, Szekeres András, Thuróczy Szabolcs.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 16. péntek, 19:00

A zenekar tagjai:

 

Müller Péter Sziámi
Kirschner Péter
Roszik Hella
Varga Orsolya
Angler Ákos
Winterverber Csaba

"Az Egressy Zoltánnal közösen vázlatolt merész novemberi kísérlet után a Müller Péter Sziámi AndFriends és színészbarátai egyedi koncertre hívják a kedves érdeklődőket: a Nevess magadra! (A helyzet tragikus - de nem komoly...) című új lemez dalai közül némelyik először a Katonában hangzott el. A legújabbak mellett a különböző korszakok (URH, Kontroll, Sziámi) legemblematikusabb számai is felhangzanak. A Katona és a Pintér Béla és Társulata színészei az AndFriends koncertjeinek állandó fellépői, a társszerző Egressy Zoltán pedig mostanra ugyancsak beleszokott Pete Best és az Ismeretlen katona szerepébe."

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

Ajánló


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!