Program


PlayKID MINIMAX MIKULÁSNAP
4

PlayKID MINIMAX MIKULÁSNAP

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is megszervezzük a PlayKID Mikulásnapot december 2-án a Millenáris D csarnokában. Egy nap, mely felhőtlen szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt, ahol még a Mikulással is találkozunk. Sok színvonalas és élménnyel teli programmal és változatos színpadi felhozatallal várunk mindenkit.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 2. szombat, 10:00

Jegyinformációk:

Normál Napijegy
Jegytípus ára: 1000 Ft
A napijegyet 1 karszalagra cseréljük,

Családi Napijegy
Jegytípus ára: 3500 Ft
A családi napijegyet maximum 2 felnőtt és 3 gyermek karszalagra cseréljük.

Családi Deluxe napijegy
Jegytípus ára: 7500 Ft
Maximum 2 felnőtt és 3 gyerek számára biztosítja a belépést a rendezvényre és a csomag összesen 10db tombolát tartalmaz.

Tombola: 500Ft

Ajánlatunk


A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában élő Urbányi Zóra 2021-ben élénk visszhangot váltott ki Kollár-Klemencz László Iszom a bort című dalának feldolgozásával, ami után egymást követték saját szerzeményei.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!