Program


Pirók Zsófia: Én, Sally, táncolunk

Pirók Zsófia: Én, Sally, táncolunk

Kortárs Flamenco táncest Daniel Keyes "Az ötödik Sally" című regényének ötlete alapján
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 18. hétfő, 21:30

Világunk gyorsuló kihívásai és hatásai a megfelelni vágyó személyiségeinket egyre több részre osztja. Az egyenjogúság csábítására, összetett bensőnk ösztönei kitörni vágynak. A harmónia tarthatja féken lényünk részekre hasadt tagjait, egyéniségünk összetevőit. Értékeink rangsorolása, tulajdonságaik fontossága szerint teremti meg az egyensúlyt. Az indián bölcselet szerint úgy teremthetsz magadban békét, ha azokat a személyiségeidet "eteted";, amiket életben akarsz tartani. Bár mindegyik te vagy, és azzá válsz, amivé csak akarsz, de csak ha helyesen táplálod az összetett lelki bensőd, győzheted le a kitörni vágyó ösztöneid, így teremtheted meg az egyensúlyod.

Tánc, koreográfia: Pirók Zsófia „Az évad legjobb pályakezdő táncművésze díj”

Zene: A FlamenCorazón Arte Táncszínház művészei és meghívott vendégművészek

Díszlet, színpadkép: Pirók Péter

Ajánlatunk


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!