Program


Párkapcsolati Akadémia - Összeilletek? megmondja az Enneagram

Párkapcsolati Akadémia - Összeilletek? megmondja az Enneagram

Előadás és workshop, ahol megtudhatod, ki illik hozzád, és mit tehetsz, hogy boldog párkapcsolatban élhess. Vezeti: Antalné Bartha Andrea

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 29. szerda, 18:30

Az Enneagram igazi segítség lehet minden társkeresőnek és párkapcsolatban lévőnek.

Az Enneagram rendszere pontos leírást ad az emberekről. Ez a karaktertipológia lehetővé teszi, hogy meghatározd és tudatosan keresd azt a társat, akivel boldog lehetsz. Ha már meglévő párkapcsolatban vagy, akkor segít abban, hogy a kapcsolatod még magasabb szintre kerüljön; elsimítja a nézeteltéréseket, mélyebb megértést ad a másikról, és lehetővé teszi a könnyedebb, örömteljesebb kapcsolódást egymáshoz.

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!