Program


Paloznaki Jazzpiknik / Jamie Cullum a csillagok alatt -  Aug. 2., nulladik nap
3

Paloznaki Jazzpiknik / Jamie Cullum a csillagok alatt - Aug. 2., nulladik nap

A Jazzpiknik nulladik napján a kétszeres Golden Globe díjas Jamie Cullum veszi birtokba a nagyszínpadot, hogy felejthetetlen koncertet adjon a csillagos ég alatt. Jazz, bor, buli, Balaton!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 2. csütörtök, 17:00

A Paloznaki Jazzpikniken a fűben ülős, napsütéses délutáni koncertektől a klubhangulaton át a nagykoncert élményig mindent megtalálsz idén is!

A Jazzpiknik 7. évét a kétszeres Golden Globe díjas Jamie Cullum koncertje nyitja a nulladik napon. Az igazán sokoldalú és lüktető energiájú zenész remélhetőleg a Paloznaki Jazzpiknik színpadán is felugrik majd zongorája tetejére, ahogy az már védjegyévé vált koncertjei során.

A nulladik napon (csütörtökön) csak a MOL Nagyon Balaton Nagyszínpadon zajlanak a programok. Jamie Cullum előtt fellép 18:30-tól a Radics Gigi és a Finucci Bros Quartet formáció, akik Beyonce dalokat hoznak jazzesebb, swingesebb köntösben. A koncertek előtt és után pedig a házigazda Homola Pincészet borteraszáról ismert DJ a szőlőben DJ-i gondoskodnak a hangulatról.

Maradnál több napra?
A pénteki és szombati napon, a Tájház udvarán helyet kapó Fábián Juli Színpadon klubhangulatra és erős hazai zenei felhozatalra lehet számítani. A Taittinger Jazz és Pezsgőbárban a mediterrán jazzé a főszerep, míg a Sáfránkert Vendéglő előtti Audi Stage-en jazzformációk és Dj-szettek adják majd az aláfestést.
A 3 nap alatt a 4 színpadon több mint 20 fellépő váltja egymást.
CSÜTÖRTÖK: Jamie Cullum, Radics Gigi és a Finucci Bros Quartet
PÉNTEK: Paloznaki tisztelgés Fábián Juli emléke előtt (közreműködik: Zoohacker & Random Trip Allstars feat. Tóth Vera, John Whitfield (USA), MC Kemon, Carl Avory (UK), Micheler Myrtill), SOUL II SOUL feat. Jazzie B & Caron Wheeler, Electro Deluxe, Muck Éva trio feat. Kovács Réka, Várallyay Petra trió, Indigó, Pankastic!, DJ a szőlőben, Jar of Soul akusztik, Nági duó, Malek Andi Soulistic
SZOMBAT: Kraak & Smaak Live Band, Geszti+Jazz+Az+Lányok, Soul Surge, Ruby Harlem, Tandi Flóra és zenekara Sinha Róberttel, Antonia Vai, Shaibo, DJ a szőlőben, Kollányi Zsuzsi feat. Dr. Echo

A nulladik nap mindig különleges nagykoncert élményt nyújt a Paloznak melletti domboldalon felállított Nagyszínpadon. Délután interaktív gyerekprogramokkal várják a kicsiket a Nagyszínpad mellett. A programok mellé a Homola Pincészet és a környék legjobb borait, valamint minőségi fesztivál-ételeket kínálnak.

A jeggyel augusztus 2-án 17:00-tól léphetsz be a fesztiválra.

www.jazzpiknik.hu

 

 

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!