Program


Otthonmasszázs 90 perc
2

Otthonmasszázs 90 perc

Professzionális kényeztetés a saját otthonunkban a nyugalomért és az egészségért.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

Az Otthonmasszázs lényege, hogy a masszőr házhoz viszi a vendégei számára az egészséget, a nyugalmat és a mindennapi stressz hatékonyabb legyőzését szolgáló masszázsprogramjait. A cél, hogy a vendégek egytől-egyig boldogabb, eredményesebb és egészségesebb életet éljenek a szolgáltatásnak köszönhetően.

Az orvosilag igazolt műfogások közvetlenül a bőrfelületre, áttételesen pedig az idegpályákra és a keringésre is hatnak. A masszázs egyszerre eredményezhet ellazulást és felfrissülést. Aki már próbálta tudja: nehéz ellenállni egy ilyen csábításnak!

 

Fontos információk

A kiszállás Budapest határain belül ingyenes.

 

Helyszín: Ahol Önnek a legmegfelelőbb!

 

A voucher 1 fő részvételét tartalmazza.

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!